Help ons om Winterswijk HARTveilig te maken!
WONEN vlakbij een AED, een VEILIG idee!

Er is veel geld nodig voor de aanschaf van de AED’s met de geklimatiseerde buitenkasten. Daarnaast moeten er voldoende middelen aanwezig zijn voor de instandhouding van het AED-netwerk, het preventief onderhoud van de AED’s en buitenkasten, de periodieke vervanging van de elektroden en accu’s en de vervanging van de AED’s en buitenkasten na beëindiging van de levensduur. Steun ons en red levens!

Ja, ik help mee

Geef eenmalig of word donateur. Hart4Winterswijk is door de Belastingdienst erkend als ANBI instelling, RSIN nr. 8568 77 487.
Je gift is onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar voor de inkomsten- en vennootschapsbelasting.

1 Step 1
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
Adres en huisnummer
Postcode Woonplaats
Telefoonnummer
Machtiging

Ik machtig hierbij de Stichting Hart4Winterswijk om het hieronder aangegeven bedrag af te schrijven van mijn rekeningnummer.

Gekozen bedrag
Ander gekozen bedrag €
Selecteer een optie...
IBAN
t.n.v.

Door het verzenden van dit formulier geef je toestemming aan de stichting Hart4Winterswijk voor het sturen van doorlopende incasso-opdrachten naar jouw bank om de bijdrage van jouw rekening af te schrijven. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact met de bank op.

Woonplaats
Datum
Voornaam
Achternaam

Jouw steun is HART nodig om Winterswijk HARTveilig te maken!

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right